Фестивал на креативната индустрия ФАРА, Пловдив 2019

fest-bg.comFara-1-600x314-e00052b512636f80a5e42685bbe84fdae8084253

Пловдив е домакин на 19-тото издание на фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА Фестивалът е част от официалната програма на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“.

Форумът представи най-добрите рекламни формати и кампании, създадени в България и реализирани в страната или в чужбина през предходната година.

Освен вдъхновяващо съревнование на креативни идеи, ФАРА е и престижен форум за обучение с международни лектори  и „сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света. Лекционният панел тази година е под мотото „Креативност и ефективност“ и включва авторитетни имена с богат практически опит и награди от международни фестивали от ранга на Cannes Lions.

Посланието на ФАРА’18 е „Работим заедно. Печелим заедно“ и е посветено на клиента, който знае какво иска, и на агенцията, която дава повече. Защото най-стойностните кампании са резултат от партньорството и доверието между двете страни.

Ако искате да видите как, ако искате заедно агенция и клиент да излезете на сцената, за да получите двете части на звездата, заповядайте в Пловдив в началото на юни.

Материалът Фестивал на креативната индустрия ФАРА, Пловдив 2019 е публикуван за пръв път на Fest-bg.com.