Slingo Fest – Слинго Фест

March 23, 2019

March 23, 2019

10:00 am To 6:00 pm

ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР-СОФИЯ Адрес: 1784 София, бул. Цариградско шосе 147

are you going to attend Slingo Fest - Слинго Фест?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Каним ви на едно уникално събитие. За втора година в София се провежда едно събитие, което е без аналог в България – Slingo Fest 2019. Обединени от каузата за правилното бебеносене, консултанти на Националната Асоциация на бебеносещите в България (НАББ) отново ще съберат на едно място производители и дистрибутори на ергономични носилки, както и родни представители на пълната гама продукти за бебеносене.

Всички участници в Slingo Fest 2019 ще представят висококачествени продукти и услуги на водещи световни български брандове. Посетителите ще могат да разгледат, изпробват и закупят слингове, ергономични носилки, дрехи за бебеносене и кърмене, аксесоари, играчки от слингов плат и всичко, свързано с философията на здравословното и природосъобразно носене на бебето и детето. Качество, креативен дизайн и много любов – на това са подчинени десетките предложения на производителите.

Цял ден лекции и уоркшопи!
Заповядайте да научите защо е важно носенето, коя е подходящата носилка за вас и да придобиете практически умения за връзване на слинг.

Visited 1 time, 1 Visit today